1rs de l'Intersalvament i 3rs al Catskills!

El dia 25 de novembre de 2021 el grup d'alumnes del Cicle Inicial de Salvament i Socorrisme van participar a l’edició 2021 dels campionats CatSkills.

Aquest campionat de CatSkills, que s'ha realitzat a Lleida, és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (Cicle Inicial) de Salvament i Socorrisme arreu del territori català competeixen posant a prova les seves habilitats.
Un any més el grup d'alumnes del Jaume I ha aconseguit un gran resultat a la competició, pujant al podi en gairebé totes les proves i obtenint la 1a posició a la classificació general.
A més, durant la jornada, una selecció d'alumnes del Jaume I va participar en el CATSKILLS, competició basada en l'aplicació de les competències adquirides durant el Cicle, en una situació real simulada on cal actuar de manera ràpida i eficient davant de múltiples víctimes. En aquest cas, l'Institut va quedar en 3a posició en la classificació general fent una actuació brillant.
El centre vol felicitar tot l'alumnat participant pels seus bons resultat, però especialment per la implicació, esforç, treball en equip, motivació i bon comportament durant tota la sessió.
També cal destacar la participació organitzativa i de guiatge que varen realitzar els alumnes del Cicle Superior de SS i professorat especialista, acompanyant, assessorant, animant i orientant l'alumnat del Cicle Inicial. (Jordi Palatzi)