Premi per a l'Ousmane Fall en el concurs Fototreball

L'acte de lliurament de premis de la cinquena edició dels concursos de prevenció de riscos laborals que organitza el Departament d'Empresa i Ocupació va tenir lloc el dijous 26 d'abril, a la Sala Cotxeres del Palau Robert i és un dels actes que s'organitzen al voltant del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, que se celebra el dissabte 28 d’abril.

L'Ousmane Fall és un alumne que cursa el primer curs del CFGM de Gestió administrativa. Aquest curs ha enviat, com d'altres companys i companyes seves, una fotografia al concurs anomenat Fototreball, en la categoria 2, i ha guanyat un premi, un accèssit, que va anar a recollir a Barcelona amb el seu professor Jesús Vidal i un amic, l'Iba Diaw.
L'objectiu del premi és impulsar la creativitat dels estudiants de qualsevol cicle formatiu de Formació Professional de grau mitjà i superior i de qualsevol cicle formatiu d’ensenyament de règim especial d’arts plàstiques i disseny.
Els participants han de participar en una de les dues categories següents: Categoria 1,dirigida a l'alumnat de cicles formatius d'ensenyament de règim especial d'Imatge i So de Formació Professional i dels cicles formatius d'ensenyament de règim especial d'Arts Plàstiques i Disseny; categoria 2, dirigit a l'alumnat de qualsevol cicle formatiu de Formació Professional a excepció dels cicles formatius d'Imatge i So.
Els premis eren...
1r Premi: ordinador portàtil.
2n Premi: càmera fotogràfica digital compacta.
3r Premi: reproductor multimèdia portàtil.
10 Accèssits: 10 reproductores multimèdia portàtils.
L'Ousman es trobava entre els 10 guanyadors d'accèssits; per tant, va guanyar un reproductor multimèdia portàtil.. Enhorabona!