A la Marató de Berlín!

El dia 16 de setembre de 2018 va tenir lloc la Marató de Berlín i allí entre els 44.000 corredors hi havia el nostre company el professor Ferran de Torres.

A la popular competició s'hi van inscriure, com dèiem, més de 44.000 corredors, per a un circuit que va arrancar i va culminar al costat de l'emblemàtica Porta de Brandenburg.
I un d'aquests corredors era Ferran de Torres, professor del cicle d'Administració de l'institut, que va quedar en setena posició. Va recórrer els 42 km en dues hores i 45 minuts, 42 KM!!! en dues hores i 45 minuts!!!. ENHORABONA, FERRAN!!! Ets el nostre heroi!

Per darrere dels atletes capdavanters van partir com tots els anys els corredors aficionats, dividits en vuit blocs, d'acord amb les millors marques personals. Els que corrien la seva primera marató, o tenien un temps per damunt de 4:15, van partir en l'últim bloc.
La marató de Berlín és una marató que se celebra de forma anual des de 1974 a la ciutat de Berlín, capital d'Alemanya, per cobrir els 42,195 quilòmetres de la prova. Aquesta competició és una de les sis proves de les Grans Maratons del Món (World Marathon Majors).